UPIS U VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020./2021.G. – UPUTE

Zahtjevi za upis djeteta u vrtić –  jaslice za ped. god. 2020./21.g. dostavljaju se u vremenu od 18.svibnja 2020. – do 29.svibnja 2020.g.

  1. Zahtjevi s potrebnom dokumentacijom navedom u natječaju o provođenju Upisa  (dostupan na sl. web stranici Vrtića na adresi vrtic-imotski.hr) dostavljaju se na adresu Vrtića:
  2. E-mailom na adresu   upisi2020@vrtic-imotski.hr
  3. Uslugom Hrvatske pošte – poštanskom pošiljkom
  4. Kutija ispred ulaza u vrtić- u radno vrijeme vrtića

Pozivaju se svi roditelji/ skrbnici da prilikom popunjavanja zahtjeva daju točne i istinite podatke, kao i da posebnu pozornost obrate na potpunost i točnost u popunjavanju dokumentacije.Prijave s nepotpunom dokumentacijom čije ishođenje nije uzrokovano epidemiološkim mjerama kao i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Skrećemo pozornost da Povjerenstvo za upis djece, sukladno Pravilniku o upisu djece ima pravo provjere svih činjenica navedenih za upis djeteta u vrtić.

Odluka o inicijalnim razgovorima objavit će se naknadno na mrežnim stranicama vrtića te putem sredstava javnog priopćavanja sukladno naputcima Nacionalnog stožera civilne zaštite.

  • Molimo sve roditelje/skrbnike da sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, pored podataka o imenu i prezimenu djeteta upišu i IDENTIFIKACIJSKI BROJ   pod kojom će se na web stranici Vrtića objaviti podaci o njegovom djetetu, umjesto imena  i prezimena djeteta. (identifikacijski broj  upisati na zahtjev za upis u desnom kutu  -vidljivom mjestu ).

Šifra ima 7 znamenaka i sadrži kombinaciju 4 slova i tri broja (npr.“ Medo 555“ ili „abcd123“).

  • Predlažemo roditeljima, da ukoliko niste da se prijavite u sustav  e –Građanin kako bi Vam se olakšala dostava tražene dokumentacije.
  • Upućujemo
    roditelje/skrbnike da sva pitanja vezana za upis djece mogu uputiti na mail upisi2020@vrtic-imotski.hr na koja ćemo odgovoriti u najkraćem roku.

Zahvaljujemo na
razumjevanju!

                                                                                      Dječji vrtić Imotski

— admin